CONTAINERREDEN

Fast rede, koncept rede, skjutbart rede

Containerreden


Vi tillverkar och säljer ett antal olika typer av containerreden. Både lågbyggda, höj/sänkbara och flyttbara. Olika varitioner för olika kundbehov och olika chassi typer.

Vi har i princip 3 st std höjder 85,100 och 140 mm men vi på Gehab är flexibla och anpassar oss om kunden har andra önskemål. Detta redet har s.k hel hjälpram. Vi gör riktigt lågbyggda reden med minimi höjd 8mm. Vi har också tagit fram ett 5 delat galvat rede, ett s.k ” Multiswap ”

Broschyr multiswap

Vill du veta mer? 


 

Kontakta oss

Alla dessa reden går att få med fasta bankar eller med flyttbara lås eller med flyttbara och höj/sänkbara lås. Allt för att kunna anpassa sig mot dom längder som finns på marknaden.

Lackering av våra reden sker så klart innan dom monteras på dom olika chassi typerna. Många av dessa bilar monteras även bakgavelhiss på där vi monterar hiss från Zepro. Här finns också en del utrustning typ special stegar och gångbord framtagit för att underlätta kundens vardag.

Användningsområde:
Ett flexibelt fordon för byte av flak, skåp, contaniner. Godset på dessa fordon kan t.ex vara pallat gods, sågat virke och mycket annat.

BILDGALLERI