Banner

BILDSPEL


rede


Bildgalleri

FLAK, FLAK/KRAN BILAR, VÄXELFLAK

Flak

Vi säljer och monterar vårat eget flak. Flaket som har funnits på marknaden under många år har vidare utvecklats och håller idag en hög standard på marknaden. Flaket går att få i olika längder och höjder samt med en del olika material både i botten och på läm sidan. Flaket går att anpassa på en massa olika chassin 2, 3 eller 4-axliga bilar. Blad eller luftfjädring spelar ingen roll.

En unik egenskap från Gehab på flaken är att innan slutmontering sker så lackeras flaket. Lackering sker även under slitbotten som ligger på flaket. Just detta är en egenskap som vi kan göra tack vare egen lackering här på Gehab i Alvesta.

Flaket går att kombinera ihop med kran bakom hytten eller som bakmonterad kran. Kranhylsor, bindringar, stakhylsor, fasta spännare och mycket mer utrustning finns att tillgå till flaken.

FILMER FLAKBYGGNADER<<

KRANFLAKS BILAR

Vi säljer och monterar stora kranar över 50 ton meter. De sista 3-4 åren så har vi monterat och byggt så kallade Bodbilar. Vi har även här egen flakram upp till en viss tonmeter på kranen därefter kör vi med Hr-ramarna. Dom här bilarna är mer eller mindre special anpassade för kundens räkning.

En unik egenskap gällande Gehab´s flak är att innan slutmontering sker så lackeras flaket. Lackering sker även under slitbotten som läggs på flaket. Just detta är en egenskap som vi kan göra tack vare egen lackering här på Gehab i Alvesta.

Genomgång med kunden ihop med våra konstruktörer sker alltid på dessa bilar. Även här har vi otroligt mycket utrustning att tillgå för att kunden ska kunna köra sina transporter på ett säkert och bra sätt.

Båtstöttor, kölficka, bindringar, stakhylsor och mycket mer utrustning finns att tillgå till flaken.

Växelflak

Ett flexibelt fordon för byte av flak. Vi tillverkar och säljer ett antal olika typer av containerreden. Både lågbyggda, skjutbara och Scania komplett. Olika varitioner för olika kundbehov och olika chassi typer.

Vi har i princip 3 st std höjder 85,100 och 140 mm men vi på Gehab är flexibla och anpassar oss om kunden har andra önskemål. Detta rede har s.k hel hjälpram. Vi gör riktigt lågbyggda reden med minimi höjd 8mm. Vi har också tagit fram ett 5 delat galvat rede, ett s.k ” koncept rede ” som vi bara anpassar på Scania chassier.

Alla dessa reden går att få med fasta bankar eller med flyttbara lås eller med flyttbara och höj/sänkbara lås. Allt för att kunna anpassa sig mot dom längder som finns på marknaden.

Lackering av våra reden sker så klart innan de monteras på dom olika chassi typerna. Många av dessa bilar monteras även Zepro bakgavelhiss. Här finns också en del utrustning typ special stegar och gångbord framtagit för att underlätta kundens vardag.

BROSCHYR FLAK