Banner

BILDSPEL


rede


Bildgalleri

Logga sörlingIlsbo

Logga Zetterbergs

Logga Mahler

ANLÄGGNINGSBILAR

TIPPAR

Vi säljer och monterar olika fabrikat av Tippar. Grunden på Tippen kommer från Sörling eller Zetterbergs där vi sedan förädlar Tippen till en Gehab Tipp. Vi sätter på vår kantlina med lämmar och stolpar anpassade för det kunden vill ha. Bakåttipp eller 3-vägstipp, Gehab stolpen eller Kinnegrip stolpen spelar ingen roll. Montering sker på olika chassi typer där vi med våran kunskap och ritningsunderlag anpassar det hela ihop med kunden.

Användningsomr: Tippen används som renodlad tippbil eller i kombination med plog/kran.

DUMPRAR

Vi säljer och monterar i princip två fabrikat Sörling och Zetterbergs dumpern. Dumprarna går att få i olika längder beroende på typ av chassi. Dumprarna finns som bakåttipp i olika varianter av stål tjocklekar med spridarläm och automatläm bak men dom går också att få som 3-vägstippar där vi kan få sidorna antingen med överläm och hydraulisk sidoläm eller en hel fällande hydraulisk sidoläm. Båda märkena som vi jobbar med när det gäller dumperkorgen har kvalité på sina grejer som vi kräver som leverantör till oss på Gehab. Även här bistår vi med kunskap och underlag för att kunden ska känna sig trygg i sitt köp.

Användningsomr: Dumpern används för tuffare arbeten där man väljer dumper beroende på om man ska köra berg,schakt eller som grusbil. Dumperbil i kombination med plog är också ett alternativ.

PLOGBIL

Vi säljer och monterar Mählers produkter för lastbils montage. Plogfästen för både front och sida monteras på chassi. Vi bygger på med vårat unika hydraul och elsystem för plogbilar/saltbilar. Där pumpen ligger avlastad i alla lägen utan när kunden tar på en funktion så ger det en signal så att hydrauliken går i gång. Om kunden vill så anpassar vi även plogarna för att kunna leverera en kompl produkt från oss på Gehab.

Användningsomr: Bilar som plogar och saltar/sandar våra vägar vi åker på.

BROSCHYR ANLÄGGNING

Innehåll på den här sidan kräver en nyare version av Adobe Flash Player.

Hämta Adobe Flash Player

Joakim Johansson Halmstad med sin flexibla
Palfingerkran utrustad med multiverktyg